Защо да популяризирате бизнес страницата си във Facebook?

Update.bg

от Update.bg

05.03.2023

Изглежда ли ви невъзможно да изградите своя бизнес във Facebook

Facebook е лидер сред социалните мрежи. Създаването на страница във Facebook за вашия бизнес може да извърви дълъг път, но със сигурност си заслужава да го направите.

Ако все още не популяризирате страницата си във Facebook и работите с бизнес, трябва да започнете.

Facebook вече не е просто сайт за приятелите, с които да поддържате връзка. Мнозина го използват, за да търсят основна информация за бранда, преди да направят покупка.

Ето защо е важно да се научите да популяризирате страницата си във Facebook, където и когато е възможно.

Защо трябва да използвате Facebook за вашия бизнес?

Всички знаем, че бизнесът се развива постоянно. Истината е, че ако искате ангажираност от вашата аудитория, трябва да задоволите нейните нужди. Не става въпрос за вас, а за потребителя. И тези потребители са във Facebook.

Хората, които използват Facebook, са склонни да прекарат доста време в приложението. Данни от 2020 г. показват, че потребителите на интернет прекарват средно 2 часа и 25 минути на ден в приложения за социални медии.

Това е почти цял ден екранно време, прекарано в социалните медии в рамките на една седмица.

Други малки предприятия осъзнават същото. Над 200 милиона от тях по света използват инструментите на Facebook за разширяване на бизнеса си.

Facebook продължава да предоставя на компаниите все повече и повече възможности за увеличаване на техния бизнес потенциал. Ако може да работи за тях, може да работи и за вас.

Не е невъзможно да увеличите хората, харесали страницата ви във Facebook.

Продължавайте регулярно да публикувате висококачествени публикации, които дават стойност на аудиторията ви, общувайте с тях и използвайте инструментите, които Facebook ви е дава възможност да използвате. 

Още от журнала

icon-swipe