Станахме на 4.

Иван Георгиев

от Иван Георгиев

01.07.2019

Станахме на 4, още малко и сме в първи клас! 

Голяма гордост е за нас да видим как нашата компания расте, възприема добра ценностна система и постига повече от това, за което някога сме си мислели. Гордеем се, че имаме колеги с високи стремежи и мечти, които работиха здраво през тези 4 години и направихме това, което изглеждаше невъзможно.  

Компаниите са като семейства. Ние ги изграждаме с цялото си сърце, поставяйки нашата пот в нея само с една цел, която трябва да изпълним - да я накараме да расте и да процъфтява. Всички ние сме семейство. Тук всички се грижим един за друг, поемаме отговорностите, които имаме, за да можем всички заедно да направим мечтата си реална. Мечтата ни е да вкараме компанията си в списъка на най-добрите компании в страната, мечтата да я превърнем в компания, която е известна със своите качествени продукти, качествени услуги и ангажираност към работата.

През изминалата година работихме като работохолици! Разширявахме работното време, влизахме рано в офиса, работихме от вкъщи, направихме всичко възможно, за да изпълним възложените ни задачи.

Даваме обещание, че няма да се спрем до тук и ще постигнем нови висоти в индустрията.

Рожден ден Update.bg

Рожден ден Update.bg

Рожден ден Update.bg

Рожден ден Update.bg

Рожден ден Update.bg

Рожден ден Update.bg

 

Още от журнала

icon-swipe
КОНТАКТИ