Как да популяризирате ресторанта си чрез TripAdvisior

Станислава  Кавръкова

от Станислава Кавръкова

04.05.2023

TripAdvisior е безплатна платформа, която през последните години постигна глобален успех. В нея ще откриете безброй ревюта на пътешественици. 

Защо да използвате TripAdvisior за вашия ресторант?

В TripAdvisior всеки месец влизат около 490 милиона нови посетители от цял свят, а отзивите и мненията от тях са вече са над 795 милиона. Това дава реален шанс на вашия бизнес да достигне до нови клиенти. TripAdvisor е чудесен начин да получите безплатна реклама за вашия бизнес. Можете също да използвате отзивите, които вашите посетители оставят в TripAdvisor като препоръки на вашия уебсайт. Google използва информацията от уебсайтове като TripAdvisor, за да класира местните бизнеси. Това означава, че ако ресторантът Ви е в TripAdvisor, е по-вероятно да се показвате в резултатите от търсенето в Google. Шансовете са още по-добри, ако имате бизнес профил в Google


Как да популяризирате ресторанта си чрез TripAdvisior?

1. Създайте профил на вашия ресторант. Добавете подробна информация за вида кухня, която предлагате, кои са вашите специалитети, информация за вашето меню и други. Ако предлагате специални удобства също така е добре да споменете за тях. Не забравяйте да добавите и информация за вашето работно време.

2. Добавете снимки и видеа. Използвайте подходящи снимки с високо качество, които най-точно представят ресторанта Ви. Това е вашата възможност да блеснете пред конкуренцията и да се представите в най-добра светлина.

3. Насърчавайте вашите клиенти да оставят отзиви в TripAdvisior. Не се страхувайте да помолите клиентите Ви да оставят отзиви в TripAdvisior. Това е изключително важно за класирането на ресторанта. Колкото повече ревюта от клиенти има вашияt ресторант, толкова по-добре той ще бъде класиран в платформата на TripAdvisior.

 

В TripAdvisior имате възможност и за платена популяризация на вашия бизнес. Рекламите в Tripadvisor привличат вниманието на посетителите, търсещи ресторанти, и ги насочват директно към вашата страница. Отделете време, за да популяризирате вашия бизнес в TripAdvisior, защото това със сигурност ще Ви донесе изключителни ползи. Ако имате нужда от съдействие, свържете се с нас.

Още от журнала

icon-swipe
КОНТАКТИ