Креативни рекламни идеи, които наистина работят

Update.bg

от Update.bg

17.02.2022

Според доклад от 2014 година на SJ Insights хората са изложени на средно 5000 реклами и марки на ден. От този брой отбелязваме средно 153 реклами, а се ангажираме само с около 12 реклами. Конкуренцията за внимание е огромна, а за да бъдет най-добрите, рекламите ви трябва да се забелязват от тълпата. WordStream представя 23 креативни рекламни идеи, които наистина сработват. Ние избрахме част от тях, с които да разнообразим вашия следобед.


Изполвайте околната среда като предимство

Може би не забелявзваме заобикалящата ни околна сред и тя се е превърнала в част от ежедневието ни. Но тези страхотни реклами, определено успяват да привлекат вниманието и да останат в съзнанието на потребителите.


Бъдете забавни

Добрите и креативни реклами се основават на общи познания или споделен хумор. Това е като да създадете вътрешна шега с потенциалните си клиенти! А забавното винаги продава.


Показвайте сладки животни

Всички обичат животните и тяхното използване в рекламите отдавна е доказано-действаща практика.


Инвестирайте в креативна бизнес картичка

Макар че обикновено не гледате на визитните картички като на реклама за вашия бизнес, трябва да го правите! Има много креативни идеи за визитни картички в зависимост от професията ви. Ето няколко от тях.


Работете outside of the box

Без значение какво рекламирате, винаги различното се забелязва първо. Ето един билборд, който няма нищо общо със скучните си събратя. Останалите идеи може да видите в www.wordstream.com. А ние ви съветваме да внимавате със скучните реклами. Понякога те се оказват по-лоши, дори от лиспата на реклама.


Ако искате и вашият бранд да има интересна и креативна визия, можете да се свържете с екипът на Update.bg по всяко време.

 

Още от журнала

icon-swipe