Как да изтриете старите си публикации накуп?

Как да изтриете старите си публикации накуп?

Наскоро Facebook пусна инструмент за управление на активността, който дава възможност на потребителите да виждат предишните си публикации в социалната мрежа (дори и тези, които са били споделени преди години) и да ги изтрият или архивират, така че да не могат повече да бъдат гледани от други потребители.

С нашето ръководство ще ви покажем как да използвате инструмента.

Забележка: Тези скрийншоти са заснети в приложението Facebook на iOS.

Стъпка 1: Тапнете върху трите хоризонтални линии в долния десен ъгъл на екрана.

Изтриване на стари публикации от Facebook

Стъпка 2: Скролнете надоло и тапнете върху “Settings & Privacy.”

Изтриване на стари публикации във Facebook

Стъпка 3: Тапнете върху “Settings.”

Стъпка 4: Скролнете надолу до секцията „Your Facebook Information“ и тапнете върху „Activity Log.“

Activity log

Стъпка 5: Тапнете върху “Manage Activity” най-отгоре на екрана.

Стъпка 6: Тапнете върху “Your Posts.”

Сега ще видите предишните си публикации във Facebook. Тапнете полето отляво на всяка публикация, която искате да архивирате (изтриете).

Ако искате да видите конкретни видове съдържание (например публикации със снимки или видеоклипове), да преглеждате публикации от определен период от време или да преглеждате публикации, в които сте маркирали други потребители, тапнете върху „Filters“ в горната част на екрана.

Стъпка 7: След като сте избрали една или повече публикации, които искате да архивирате, тапнете върху „Archive“ в долната част на екрана.

Voìla Вашите публикации са архивирани.