Маркетинг в социалните мрежи

Най-добрият вариант да достигнете до Вашите потенциални клиенти са социалните мрежи

Facebook

Facebook е най-посещаваната социална мрежа в България. С огромният набор от инструменти Вашият продукт или услуга може да стигне до правилните клиенти.

Google plus

Социалната мрежа на Google не е за подценяване. Тя свързва бранда Ви с локалните разултати и вдига позициите Ви при локално търсене.

Twitter

Twitter e може би най-слабо посещаваната социална мрежа в България, но с нейните 500 000 уникални потребители ни задължава да присъстваме.

Реклама в Гугъл adwords
Реклама в Гугъл - Google adwords

Гигантът Google и неговият Adwords

Всеки е търсил с Google, всеки знае за Google.

Google Search

Вашите релами могат да се показват в рекламните карета при търсене по дадени ключови думи в Google.

Google Display Network

Дисплейната реклама на Google е с покритие от над 90% от българската онлайн аудитория. Сами си представете възможностите.

Видео Реклама

Завладейте вниманието на Вашите потребители с видео послание

Youtube

Видео реклама в най-посещаваният сайт за видео споделяне - YouTube. In-Stream, In-Display Ad и In-Search Ad са вариантите които предлагат от YouTube.

Facebook

Видео рекламиране във Facebook. От 2016 год. гледането на видеа във Facebook драстично увеличи своя дял спрямо стандартните публикации.

Email Marketing
Реклама в Гугъл - Google adwords

Email Маркетинг

Разпространете Вашето рекламно послание чрез email.

Email

Бързоразвиващият се инструмент за реклама email маркетингът набира все по-голяма сила и води добри резултати

Защо Нас ?

Ние сме екип с дългогодишен опит в уеб маркетинга и рекламирането, екип готов да се отдаде на Вашите идеи и заедно да постигнем нови висоти.

Клиенти

 • Цялостно решение
 • Дългогодишен опит
 • Отдаденост към проектите
 • Персонално решение

С какво можем да се похвалим ?

Рекламни Кампании

500+

Проекти

259

Офиса

3

Клиенти

147

Нашият Екип

запознайте се с хората, на които невъзможните неща им отнемат малко повече време...

Иван Георгиев

Иван Георгиев

SEO, Marketing, Photography

Александър Франгулев

Александър Франгулев

Web Development

Деница Петрова

Деница Петрова

SEO Specialist

Явор Тодоров

Явор Тодоров

Web Development

Димитър Петков

Димитър Петков

Web Development

Николета Георгиева

Николета Георгиева

Photography

Присъединете се

Присъединете се

към екипа ни

Маркетинг Агенция Бургас

За да имате успешен бизнес трябва да ползвате услуги на маркетинг агенция, която да се грижи за Вашето присъствие в интернет. С настъпване на новото хилядолетие рекламирането придоби ново измерение. Вече имаме възможност да рекламираме освен в стандартните телевизии и радиа а и в интернет. Възможностите и предимствата при рекламата в интернет са много:

 • таргетирана реклама - по пол, възраст и интереси. По този начин насочваме рекламата към правилната аудитория и пестим ресурс (пари)
 • контролиране на бюджетът - във всеки един момент имаме възможност да спрем, намалим или увеличим бюджетът за рекламиране. Така по ефективно представяме нашите услуги или продукти в интернет.
 • право на избор в кои канали ще рекламираме - имаме възможност да изберем как нашата реклама в интернет ще бъде представена.
 • рекламата в интернет дава възможността на нашите потенциални клиенти да се запознаят в детайли с нашите услуги/продукти - нещо което радио или телевизионната реклама не могат да ни предоставят.
 • Пълна яснота - какво харчим и какво получаваме. Ако решим да платим за 2000 импресии (показвания), то 2000 души ще видят нашата реклама
 • Ниска цена - рекламата в интернет е в пъти по евтина и достъпна, за разлика от радио или телевизионната реклама.

Рекламиране в интернет

Преди да рекламирате в интернет е важно да знаете, че трябва да имате професионално изработен уеб сайт, който да запознае Вашите потенциални клиенти на 100% с Вашите продукти или услуги.  Рекламата в интернет започна около средата на 90-те години и в днешно време е неразделна част с нашето ежедневие. В началото рекламата в интернет се изразяваше в позиционирането на банери в уеб сайтове с висока посещаемост, но днес нещата стоят малко по различно. С настъпването на гигантите Google и Facebook всички ние сме запознати с тях и рекламата в интернет придоби нови измерения. Вече освен позициониране на банери по уеб сайтове имаме възможност да присъстваме и по горните световноизвестни платформи. Рекламирането в Google обикновено води до високи резултати понеже всеки пита чичо Гугъл за какво ли не :). От Google ни предоставят рекламни карета където можем да разположим нашата реклама, която води директно в нашият уеб сайт. Facebook социалната мрежа, която има над 1 милиард активни посетители всеки ден също предоставя възможността да рекламираме, като също води директно в нашият уеб сайт или популяризира името на компанията, която представляваме. Статистиката сочи, че през последните години рекламоиздателите все повече се обръщат към реклама в интернет отколкото в досегашните методи на рекламиране - печатна реклама във вестници и списание, радио и телевизия.

Някои от основните видове реклама в интернет

 • банер - графична реклама в интернет с различни размери, която предава послание към нашите клиенти. След като се кликне върху банерът потребителят се препраща към уеб сайтът ни.
 • текстова реклама в интернет - текст, които по най-краткият начин представя дейността на компанията или промоция. Също както с банерната реклама препраща потребителят директно в уеб сайтът на фирмата.
 • email реклама - най-често се среща като позициониране на рекламно послание във футъра на имейлите или така нареченият email marketing разпращане на рекламни имейли.