Morato Kitchens

Смел, модерен и функционален дизайн за Morato Kitchens.

Web design Morato Kitchens

 

Фабрика за кухни Morato се оказва една от най-бързо развиващите се компании в сегмента за производство на кухни. Креативността и дизайнът са дълбоко вплетени в корпоративната култура на компанията. С развиването на своята дейност в Европа и САЩ, Morato имаха нужда от нов уеб сайт представящ продуктите им на съответния пазар. 

 

За целта създадохме moratokitchens.com

Заложихме на изчистени линии, проста цветова схема и висококачествени изображения, които да покажат ясно качеството на продукта. Създадохме просто и лесно навигиране в уеб сайта, за да няма излишни усилия от страна на потребителите.

Продуктовата страница е прецизно проектирана да покаже качествата на кухните, които се предлагат и да подчертае техните функции. Независимо дали уеб сайта се разглежда на компютър или телефон, адаптивния уеб дизайн гарантира последователност и приятно изживяване на всички устройства. Идентичността на бранда е подсилена с визуални елементи, леки анимации, добра типография и цветови схеми, създавайки запомнящо се присъствие.

Добре дошли в уеб изживяване, където дизайн и технология се смесват безпроблемно, точно както перфектната кулинарна рецепта!

 

 

 

 

Имате проект за нас?

КОНТАКТИ