Speedy.bg

Спиди е водеща българска компания на пазара на куриерски услуги с пазарен дял от над 33%.

Корпоративен уебсайт на Speedy

 

 

 

Спиди е водеща българска компания на пазара на куриерски услуги с пазарен дял от над 33%. Компанията е основана през 1998 г. и от създаването си досега се развива до корпоративна структура с над 3000 човека персонал и партньори, и с над 1700 транспортни средства.

Благодарение на логистична мрежа от близо 600 офиса и автоматични пощенски станции, покриваща 100% от територията на страната, Спиди обслужва над 1 000 000 клиенти и над 37 500 000 пратки годишно. Дейността на компанията се подпомага от една от най-развитите IT инфраструктури на куриерския пазар в България. 

 

Задачата

Изработка на уебсайт базиран на последната версия на PHP и Laravel framework с цел сигурност, като запазим сегашния дизайн.

 

Уеб дизайн

За целта разработихме дизайн базиран на Bootstrap UI Framework отговаряш на 100% на съществуващия като подобрихме някои елементи с цел по-добър UX.

 

CMS

Отделихме време и направихме анализ на изискванията, за да разберем кои типове от съдържанието ще се управляват често и какви функционалности ще бъдат налични. Проектирахме архитектурата на CMS-а, като запазихме визуално текущата система, за по-лесно управление. 

 

Интеграции

 - Разработихме Driver позволяващ връзката между PHP 8.2 и външна база данни за динамично съдържание; 

 - Разработихме търсачка за проследяване на пратки (товарителници) в България и за международни пратки;

 - Локализиране на най-близък офис;

 - Синхронизация посредством API за всички автомати на територията на България;

 - Синхронизация посредством API за всички офиси на територията на България съдържаща офисна информация;

Имате проект за нас?