Агенция за дигитален маркетинг

Ние сме агенция за дигитален маркетинг с въображение и стил с пълен набор от услуги базирани в София и Бургас. Силно вярваме, че креативността може да пожъне успехи. Като агенция за дигитален маркетинг ние предоставяме дигитални услуги от проучването до резултата. Ако дигиталния маркетинг е пътешествие, то ние от Update.bg сме Ваши спътници в това пътуване. Като агенция за дигитален маркетинг ние ще планираме маршрута, ще подготвим куфарите и ще напомним какво да не забравите преди пътешествието.

Агенция за дигитален маркетинг с фокус креативността

Нашият опит като агенция за дигитален маркетинг ни позволява да разработваме и предоставяме мощни стратегии за дигитален маркетинг. Тъй като над половината от населението на планетата използва социални мрежи редовно, Вие и Вашата компания трябва да е добре представена там. Дигиталния маркетинг в социалните мрежи представлява добро и запомнящо се присъствие в социалните мрежи Facebook, Instagram, Twitter или друга. Независимо дали целта ви е да повишите осведомеността за вашата марка в рамките на нишов сектор или да стимулирате големи количества продажби в масовата индустрия, повече от вероятно има място в сферата на социалните медии за вас. Ние като агенция за дигитален маркетинг можем да бъдем полезни на Вашия бранд с поддръжката на социалните мрежи. Социалните мрежи могат да решат редица бизнес проблеми от стартирането и промотирането на продукт или услуга до генерирането на качествени потенциални клиенти.

Ние предлагаме два основни фокуса в поддръжката на социални мрежи като агенция за дигитален маркетинг: органични социални публикации и платени такива. Органичните публикации се ограничават до всички неплатени дейности в социалните мрежи Facebook или Instagram. Платените публикации се отнасят до бюжетиране на публикации със сответен таргет на потребители. И 2-та фокуса са неразделни един от друг когато става въпрос за силно присъствие в социалните мрежи.

Като водеща агенция за дигитален маркетинг с офиси в София и Бургас ние предлагаме маркетинг в социалните мрежи за бизнеси като Вашия. През годините сме разработвали уеб сайтове на водещи компании. Също така навлизаме и в пазара на изработка на уеб сайт в Пловдив и започваме да предлагаме дигитални услуги и на втория по големина град в България. Екипа в нашата агенция за дигитален маркетинг е съставен от млади и амбициозни специалисти всички с опит в своята сфера. Ние се наричаме решение на Вашия маркетинг в социалните мрежи чрез набора от услуги, който предлагаме. Пъргави сме защото сме малки, но знаем как работят и структурите на големите агенции за дигитален маркетинг.

Агенция за дигитален маркетинг

агенция за дигитален маркетинг 

КОНТАКТИ