Изработка на онлайн магазин

Преоткрийте Вашия онлайн магазин с експертен екип, който знае какво е необходимо, за да превърне кликванията в клиенти и да ги накара да се връщат. Нашият екип е експерт в уеб дизайна на онлайн магазини, изработвайки ги на собствен CMS. Вече 7 години сме в крак с най-новите тенденции в UX, UI и електронната търговия, за да предоставим безпроблемно пазаруване, което издига нашите клиенти в техните индустрии. Независимо дали мигрирате от друга платформа или сега стартирате, крайният резултат е един и същ: мощен маркетингов инструмент, който повишава продажбите и лоялността към бранда Ви. Като агенция за изработка на онлайн магазини, ние знаем, че всеки онлайн търговец има свои собствени болни точки и приоритети.

Защо Изработка на онлайн магазин

“Custom”

Ние изработваме онлайн магазини от “scratch” с уникален дизайн, разработени с оглед на Вашите нужди и цели. Разполагаме със собствен CMS разработен за успешни онлайн магазини.

Бързи и сигурни

Използвайки най-новите технологии и добри практики, изработваме онлайн магазини с висока скорост и гарантираме сигурност без пробиви в сигурността или компроментиране на съдържанието.

Интеграции

Вашият онлайн магазин ще може да се интегрира с външни CRM, ERP системи или други складови софтуери и афилиейт сайтове.

Доставки

Интеграция с всички популярни куриерски компании: Speedy, Econt, Rapido, LeoExpres или друго индивидуално решение за доставка.

Плащания

Приемане на плащания по банков път или с виртуален ПОС терминал на всички банки в България. Възможност за интегриране с лизингови решения TBI или BNP Paribas.

Оптимизирани

Техническият опит на екипа ни позволява да изработваме онлайн магазини, които са напълно On Page оптимизирани в съответствие с най-добрите практики за SEO.

Те ни се довериха

Speedy
Фабрика за мебели Морато
Stemo
Euroins
Barcelo
Flag.bg
Lilly Drogerie
MyPlan
Valdo
Калогера
MySmile
Printer.bg
ПФБК
Alpin Building
ЖСП стил
Intrama
Bonhats
Бургас хляб
Хлебозавод Милена
Nelsen Burgas
Очна болница
Студио А
Как Изработка на онлайн магазин

Проучване

Процесът ни позволява да придобием по-задълбочено разбиране на бизнеса, за да можем да вземем по-добри дизайнерски решения за бъдещото развитие на онлайн магазина.

Дефиниране

Дефинираме вашите цели и целите на онлайн магазина. Определяме обхвата на съдържанието и необходимата функционалност, за да отговорим на очакванията на потребителите.

Уеб дизайн

След като имаме ясен фокус, създаваме карта на сайта и “wireframe”. Създаваме потребителски интерфейс “UI” и оптимизираме потребителското изживяване “UX”.

Програмиране

По време на този етап нашите разработчици са в стихията си; изграждане, писане на нов код и тестване, за да се уверим, че онлайн магазина е гладък и супер бърз.

Тестване

Фазата на тестването на онлайн магазина е от изключителна важност.

Поддръжка

За да сме сигурни, че онлайн магазина ще е надежден препоръчваме ежемесечна поддръжка, която включва “update” на библиотеки, проверки на сигурността и регулярни бакъпи.

Проекти

Страхотна работа за страхотни брандове в България.

Speedy.bg

Speedy.bg

Спиди е водеща българска компания на пазара на куриерски услуги с пазарен дял от над 33%.

Morato Kitchens

Morato Kitchens

Смел, модерен и функционален дизайн за Morato Kitchens.

Domus

Domus

Domus Invest са създателите на пространства, които носят усещане за уют и сигурност.

Fabric.bg

Fabric.bg

Наследник на легендарния бар Кашмир, Fabric съчетава в себе си всички елементи на съвременния лайфстайл.

Era Best

Era Best

От дърводобив до производство на мебели от масив.

Фабрика за кухни Morato
Уебсайт

Фабрика за кухни Morato

Първата дигитализирана фабрика за производство на кухни в България.

Бургас Хляб
Уебсайт

Бургас Хляб

Изкуството да правиш хляб - производство и търговия с хляб и хлебни изделия.

КОНТАКТИ