Онлайн магазин Bonhats.com

Bonhats.com

Изработка на онлайн магазин Bonhats.com онлайн магазин | фотография | дигитален маркетинг
Предизвикателството
Онлайн магазин и складов софтуер

Наложи се да разработим онлайн магазин и уеб базиран складов софтуер за работа с клиенти на едро и дребно във физическите складове и онлайн. Звучи просто, но се оказа сложно.

Bonhats разполага с над 4000 вида шапки на склад с различни цветове и размери. Общо взето над 10к продукта. Всичко това трябва да се заприходи, да се заснеме и да се качи в онлайн магазина, а ние такъв нямаме :). 3 месеца неуморна работа и резултата е налице - онлайн магазин, складова част, над 15к кадъра обработени и разпределени по категориите на онлайн магазина.

 

Технологии
Какво използвахме

Apache web server, PHP, JavaScript, Bootstrap (без готови CMS системи) и един Nikon D750.

1

 

2

 

3

 

4

Оптимизация
SEO оптимизация

След като проучихме нишата се оказа, че си има доста конкуренция и то каква - всички големи онлайн магазини и маркетплейсове в България предлагат шапки. Заложихме първо на по-дълги ключови фрази за да ги индексираме по-бързо, след това и по по-високо конкурентните. Успяхме за 3 месеца.

5

 

6

Пиши ни
Дигитален маркетинг
Дигитално присъствие

Създадохме социални мрежи - Facebook, Instagram и Pinterest. Започнахме да ги поддържаме редовно с ангажиращо съдържание. Създадохме рекламни кампании във Facebook - маркетинг и ремаркетинг с необходимите пиксели и събития за да тракваме потребителите. Създадохме и рекламни кампании в Google търсене и ремаркетинг в дисплейната мрежа. Създадохме и email маркетинг кампании с автоматизации. Резултатът: над 40k таргетирани посетители за месец с минимален бюджет и над 1.5к поръчки за първия месец.

Имаш проект за нас?