Агенция за дигитален маркетинг

Ние сме агенция за дигитален маркетинг с въображение и стил с пълен набор от услуги базирани в София и Бургас. Силно вярваме, че креативността може да пожъне успехи. Като агенция за дигитален маркетинг ние предоставяме дигитални услуги от проучването до резултата. Ако дигиталния маркетинг е пътешествие, то ние от Update.bg сме Ваши спътници в това пътуване. Като агенция за дигитален маркетинг ние ще планираме маршрута, ще подготвим куфарите и ще напомним какво да не забравите преди пътешествието.

Агенция за дигитален маркетинг с фокус креативността

Нашият опит като агенция за дигитален маркетинг ни позволява да разработваме и предоставяме мощни стратегии за дигитален маркетинг. Тъй като над половината от населението на планетата използва социални мрежи редовно, Вие и Вашата компания трябва да е добре представена там. Дигиталния маркетинг в социалните мрежи представлява добро и запомнящо се присъствие в социалните мрежи Facebook, Instagram, Twitter или друга. Независимо дали целта ви е да повишите осведомеността за вашата марка в рамките на нишов сектор или да стимулирате големи количества продажби в масовата индустрия, повече от вероятно има място в сферата на социалните медии за вас. Ние като агенция за дигитален маркетинг можем да бъдем полезни на Вашия бранд с поддръжката на социалните мрежи. Социалните мрежи могат да решат редица бизнес проблеми от стартирането и промотирането на продукт или услуга до генерирането на качествени потенциални клиенти.

Ние предлагаме два основни фокуса в поддръжката на социални мрежи като агенция за дигитален маркетинг: органични социални публикации и платени такива. Органичните публикации се ограничават до всички неплатени дейности в социалните мрежи Facebook или Instagram. Платените публикации се отнасят до бюжетиране на публикации със сответен таргет на потребители. И 2-та фокуса са неразделни един от друг когато става въпрос за силно присъствие в социалните мрежи.

Като водеща агенция за дигитален маркетинг с офиси в София и Бургас ние предлагаме маркетинг в социалните мрежи за бизнеси като Вашия. През годините сме разработвали уебсайтове чрез услугите ни изработка на уеб сайт в Бургас и изработка на уеб сайт в София на водещи компании. Също така навлизаме и в пазара на изработка на уеб сайт в Пловдив и започваме да предлагаме дигитални услуги и на втория по големина град в България. Екипа в нашата агенция за дигитален маркетинг е съставен от млади и амбициозни специалисти всички с опит в своята сфера. Ние се наричаме решение на Вашия маркетинг в социалните мрежи чрез набора от услуги, който предлагаме. Пъргави сме защото сме малки, но знаем как работят и структурите на големите агенции за дигитален маркетинг.

агенция за дигитален маркетинг 

Социалните мрежи в твоя полза

Ние създаваме отличаващи се публикации.

Facebook маркетинг

Креатвност

Създаваме креативни публикации извън познатата рамка.

Facebook маркетинг

Информираност

Качествено информиране на потребителя.

Facebook маркетинг

Ангажираност

Ангажиране на потребителя с продукти или услуги, които търси.

Нашите клиенти в България

Стратегия

Създаване на стратегия за упралвение на социалните мрежи.

Творчество

Създаване на рекламни банери и видеа.

Честота

Създаване на график за публикуване.

Анализ

Следене и анализиране поведението на потребителя към бранда.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Ние сме Update.bg

"One stop shop" за твоя бизнес.

email маркетинг
в социалните мрежи Винаги създаваме добра стратегия за дългосрочен план. Винаги работи!
Имаш проект за нас?

Кажи здравей на екипа. Разкажи идеята си. Ще помогнем.

Контакти
email маркетинг
чрез социалните мрежи Трафик от вече ангажирани потребители.
Имаш проект за нас?

Кажи здравей на екипа. Разкажи идеята си. Ще помогнем.

Контакти
email маркетинг
Чрез социалните мрежи Таргетиран трафик за добри резултати.
Имаш проект за нас?

Кажи здравей на екипа. Разкажи идеята си. Ще помогнем.

Контакти
Facebook маркетинг
чрез социалните мрежи Изграждане на добра разпознаваемост.
Имаш проект за нас?

Кажи здравей на екипа. Разкажи идеята си. Ще помогнем.

Контакти